Home | Colofon | Nieuwsbrief | Sitemap
U bevindt zich hier: Home » Voor Users » Forum

Forum

Toch een mogelijkheid!

Hoewel ik mijn activiteiten op een ander forum in de loop van 2009 beëindigd heb, ben ik me zeer bewust van het feit dat ik jullie daarmee de mogelijkheid ontnomen heb vragen aan mij te stellen.

Daarom heb ik mijn eigen forum in het leven geroepen. Het was een afdoende forum. Echter, gezien de weinige aanmeldingen en nog minder berichten is bij mij de indruk ontstaan dat jullie een beetje bang waren van dat forum. Dat is de reden geweest om het dan maar meteen professioneler aan te pakken. Dat wil zeggen dat we zijn overgestapt naar een nieuw, eveneens gratis, forum maar met een veel professionele look en heel veel meer mogelijkheden.

Vragen en problemen, kun je dus vanaf nu UITSLUITEND daar kwijt. Ook Shop to Date gebruikers zijn daar van harte welkom.

Forum

Het hele forum is pas zichtbaar nadat je je hebt aangemeld. We hebben er voor gekozen om slechts heel beperkt in het startportaal bepaalde zaken te laten zien en ook daarop kun je als gast niet reageren. Reageren kan pas nadat je bent aangemeld!

En we noemen het W2D Fan & S2D Fan Forum. Samen met S2D Fan, die -hoe kan het ook anders- het leeuwendeel van de Shop to Date vragen en problemen voor zijn rekening gaat nemen, zal ik proberen jullie zo goed mogelijk te helpen bij jullie vragen en/of problemen. Het forum is heel logisch ingedeeld en wijst zich vanzelf. S2D Fan en ik hebben beide de status in het forum van Beheerder.

Dit nieuwe forum is overzichtelijker en biedt ons heel veel meer mogelijkheden. Het is alleen zaak dat jullie het forum gaan vullen. Alle forumleden hebben inmiddels een nieuwsbrief ontvangen met het verzoek zich opnieuw in het nieuwe forum aan te gaan melden. Helaas is daarbij 1 forumlid uit de boot gevallen, omdat deze kennelijk een niet bestaand of foutief emailadres bij zijn aanmelding heeft doorgegeven. Wij verzoeken jullie daarom dringend om toch in elk geval een geldig emailadres door te geven als je je (opnieuw) aanmeld. Na aanmelding kun je meteen in het nu nog vrij lege forum aan de slag.

Hulp van DataBecker!

In ons nieuwe forum kunnen we voor Web to Date English Version ook rekenen op de hulp van een medewerker van DataBecker, zoals je aan onderstaande welkomstboodschap in ons forum kunt zien.

Forumregelement

Er staat ook een Forumregelement op het forum. Lees dat eerst en houd je daar aub aan. Dat houdt het forum overzichtelijk voor iedereen.